dissabte, 20 d’octubre de 2018

Comença préstec a la biblioteca!

Aquesta setmana hem començat el préstec a la biblioteca. Us recordem que a partir de 3r l’horari és els DIMECRES a les 14:00h. 1r i 2n ho farà a els divendres, de 13:00 a 14:00.
És necessari dur l’agenda, ja que ens servirà per dur el registre del llibre i el dia en el qual el vareu treure.
Els llibres els podeu tenir fins a 15 dies, i renovar les vegades que necessiteu.
Animau-vos!
2 comentaris:

 1. Bon dia senyor / senyora

  Oferim préstecs a organismes privats i comercials amb un tipus d’interès anual molt baix del 3%, entre 1 i 25 anys d’amortització. Oferim préstecs en el rang de 5.000 a 500.000.000. Es tracta d’eradicar la creixent història del mal crèdit i també d’obtenir beneficis estables tant a la nostra empresa com als nostres clients.

  Estàs perdent el son a la nit preocupant-te com aconseguir un préstec? Contacte: Agència de préstecs Paul ara per correu electrònic: paulhelpfund@yahoo.com o WhatsApp: +91 963 289 2493

  Oferim préstecs a un tipus d’interès baix del 3% i, oferim.

  * Préstecs personals
  * Préstecs de consolidació de deutes
  *Capital de risc
  * Préstecs comercials
  * Préstecs educatius
  * Préstecs a domicili
  * Préstecs per qualsevol motiu

  Per obtenir informació més urgent, torneu-nos a contactar immediatament. paulhelpfund@yahoo.com o WhatsApp: +91 963 289 2493
  Salutacions
  Senyor Paul Moritz

  ResponElimina
 2. Me diagnosticaron VIH hace unos 5 años y he vivido tomando ARV y pensé en tener medicina herbal para curar esta enfermedad por completo. No podría soportar los vómitos y mi lengua se pondría blanca debido a estas enfermedades llamadas VIH/SIDA. Aprendí a vivir con eso, pero definitivamente oré y me impusieron las manos. Mis amigos en el trabajo sabían sobre mi estado de VIH, así que en un día fiel, mi amiga Hannah me habló sobre este gran hombre llamado Dr. Itua. Del oeste de África porque mi La amiga Hannah también es de África occidental, vino a obtener un título aquí en Carolina del Sur, acepté el desafío y me comuniqué con el Dr. Itua Herbal Center... drituaherbalcenter@gmail.com también chatea en HerbStore https://drituaherbalcenter.com/shop/.
  Luego me entregó su medicamento a base de hierbas que estaba etiquetado como Cura de medicina a base de hierbas del Dr. Itua para el VIH / SIDA, lo tomé como me indicó. Después de dos semanas fui a la prueba y me dieron Negativo. Sigo escribiendo en todos los blogs relacionados con las siguientes enfermedades, como el VIH/SIDA, el virus del herpes, la culebrilla, la hepatitis B/C, el cáncer, la enfermedad de Alzheimer, el VPH, la infertilidad masculina y femenina, el melanoma, el mesotelioma, la diabetes y el mieloma múltiple. , enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, vih/sida, linfoma no hodgkin, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, porque cura este tipo de enfermedades.

  ResponElimina