dimarts, 19 d’abril del 2016

Sant Jordi 2016

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi i del setè centenari de la mort de Ramon Llull, a l'escola del Pil.larí estem realitzant una sèrie d'activitats per tal de celebrar la festa del Dia del Llibre i donar a conèixer entre els nostres alumnes la figura d'aquest gran autor.

Els alumnes de primer i segon han treballat la figura d'en Ramon Llull a classe, han pintat un dibuix seu i han fet un arbre amb les paraules més representatives i inspiradores de la seva obra.




Els alumnes de tercer, al llarg d'aquesta setmana, per apropar-se al món d'en Ramon Llull estan treballant les receptes de cuina, més concretament, receptes de cuina medieval.


Els alumnes de quart i cinquè han fet un auca de la vida d'en Ramon Llull formada per 48 imatges cada una d'elles acompanyada del seu rodolí.


Finalment, els alumnes de cinquè i sisè estan preparant un contacontes per explicar a tots els nins de l'escola el proper divendres 22 d'abril. Aquests contacontes els han extret del Llibre de les Bèsties d'en Ramon Llull, que està compost per catorze capítols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada